Page 18 - PiledArms 2 2020
P. 18

 NIEUWE RUBRIEK
50
Het schuurtje van...
Peter Staring
Hoe ziet jouw schuurtje eruit?
Ik begon in een kleine blokhut achter mijn huis waarbij ik de motor moest verplaatsen als ik van de ene naar de andere kant moest om te sleutelen. Daarna veel gesleuteld bij Jan Papendrecht in zijn garage, dat was heel erg gezellig. Ik heb veel van hem geleerd.
Sinds twee jaar zit ik bij een vriend in zijn garagebedrijf op 5 km afstand van
mijn huis. Ik heb daar alles wat ik nodig heb inclusief veel technische kennis en gezelligheid om me heen. De ruimte hebben we gemaakt in de hoek van een hal onder een tussenvloer. Hij is ongeveer 3,5 x 8 meter en dus helemaal inpandig. Naast de motoren is er een werkbank en voldoende stellingen en andere opbergmogelijkheden. Twee heftafels zodat ik samen met mijn buurman kan sleutelen, dat is veel gezelliger. Voldoende gereedschap maar geen draai- of freesbank en ook geen lasapparaten. Mooiste is de Buurman & Buurman poster die Annet heeft gemaakt van een foto van ons.
Buiten het schuurtje is dus een heel garage bedrijf met mensen die nog echt verstand hebben van (auto)techniek. Ze helpen altijd iedereen met veel plezier. Voor informatie zie de advertentie van Bandeko in dit blad. Als je komt voor een beurt, reparatie, banden of autoschade krijg je een gratis rondleiding in mijn schuurtje.


   16   17   18   19   20