Page 25 - PiledArms 4 2020
P. 25

  INGEZONDEN
 BRIEF VAN JAN VAN ELST
 Beste BSA familie,
Deze week vernam ik dat alle treffens en toerriten vanwege het Corona virus in BSA-OC verband, ieder geval tot 1 augustus, worden afgelast of worden aangepast.
Dus ook het zo geliefde en goed bezochte Noordertreffen gaat dit jaar niet door !
Zelfs is het nu nog niet echt duidelijk of de internationale BSA Rally, dit jaar in Tsjechië, door gaat.
Op dit moment van schrijven wordt links en rechts gewerkt aan het versoepelen van de gedeeltelijke lock down. Wat dat betekent voor de rest van het jaar weet nog niemand.
Zo doende rees bij mij de vraag om op kleine schaal, binnen de richtlijnen van het RIVM, een gezellig treffen te laten plaats vinden.
Zodat we elkaar toch nog even dit jaar kunnen zien en spreken bij kletsen en ondersteunen enzovoort !
Maar voordat we de “treffen machine” totaal opstarten wil ik eigenlijk weten of er animo voor is.
Het zal dan een klein treffen worden met waarschijnlijk maximaal 30 mensen.
Als datum denk ik aan een weekend in 2de helft van augustus (inspraak is natuurlijk mogelijk).
Daarbij wil ik graag wat extra handen en hulp en bij het eventuele organiseren.
Voor de eventuele locatie heb ik al contact gehad met de natuurcamping 2Bunders van Wik en Jaap Robbe te Ellerhuizen Groningen. Menigeen kent Jaap natuurlijk ook als vooraan- staand lid van de BSA-OC club.
Ter verduidelijking:
Er is tot op heden nog NIETS geregeld of vast gelegd dit in verband met de eventuele wijzi- gingen en richtlijnen van het RIVM.
Maar op voorhand wil ik graag weten of belangstelling is voor zo’n treffen op het Groningse platte land.
Graag een e-mail bij belangstelling naar jpvanelst@ziggo.nl
Locatie:
2Bunders ligt op Ellerhuizen, een eeuwenoud en rustig streekje nét ten noorden van de stad Groningen (4,5 km). Poort naar het Hogeland met zijn karakteristieke cultuurlandschap en vele activiteiten. Prima startpunt voor fietstochten en culturele uitjes.
Terrein:
Achter de Groninger boerderij ligt het sfeervolle terrein dat bestaat uit twee velden: een beschut bomenveld en een boomgaard met houtsingel en doorkijkjes naar het Groninger land. Ertussen ligt de vijver met brug. In de schuur vind je een recreatieruimte met zit- jes, een bibliotheekje en toeristische info. Tevens verkoop van 2Bunders producten. Veel speelmateriaal waaronder tafeltennis en een roeiboot. Vuurschalen te leen en hout te koop. Koelkast voor fietsers (en motorrijders). Mooi sanitair met een verwarmde badkamer.
Met vriendelijke groet,
Jan van Elst ( jpvanelst@ziggo.nl )
121


   23   24   25   26   27