Page 7 - PiledArms 5 2020
P. 7

  DE INTERNATIONALE BSA RALLY 2020 TSJECHIË
 Hallo allemaal, we hebben bericht ontvangen van de Tsjechische club van 30 juni 2020 over de IR in Tsjechië.
Met de kampeigenaar is een definitieve overeen- komst gesloten. De deelnemers die in tenten, caravans en campers kamperen, zullen in kamp RSS Louti aan het Slapy-meer verblijven. Er is voor hen geen verandering ten opzichte van de originele regeling. OmdatdekamersinhetLouti-kampbezetwaren met het zomerkamp voor kinderen (vanwege onvoldoende belangstelling van rallydeelnemers), zullen de mensen die een kamer hebben gereser- veerd vlakbij het Louti-kamp in Pension Zizka worden geplaatst. Dit pension bevindt zich op ongeveer 1 km van kamp Louti. Daar zal ook het rallykantoor zijn, waar de deelnemers wor- den ingecheckt en zij de startnummers en andere noodzakelijke dingen ontvangen.
Pension Zizka biedt 47 bedden in tweepersoons- kamers en de uitrusting is over het algemeen beter dan de kamers in het Louti-kamp, dus de accommodatiecapaciteit is voldoende. Zie de website van Zizka pension: https://www.penzi- onzizka.cz/
Het eten voor de deelnemers wordt verzorgd op het landgoed, dat ook vlakbij het Louti-kamp ligt. Het rallyprogramma blijft ongewijzigd.
De prijzen kunnen enigszins worden gewijzigd vanwege de wisselkoers van de Tsjechische kroon op dit moment (extra betaling ter plaatse tot max. 20%). De toeristenbelasting wordt ook ter plaatse betaald (alleen contant). De deelne- mers, die niet deelnemen aan de rally zonder voorafgaande inschrijving door de organisator bevestigd, zullen worden gevraagd om in aan- merking komende kosten te betalen tot 50% van de bestelde diensten (T-shirt, accommodatie, ral- lykosten ...). De organiserende dienst staat ter plaatse ter beschikking.
De informatie met betrekking tot het beleid tegen Covid-19 en het contact met andere sta- ten zal ruim voor aanvang van IR 2020 worden verzonden.
Wij denken dat het een mooi avontuur wordt en dat we het hoe dan ook gezellig gaan maken.
Als Nederlandse BSA Club willen we verder bij de rally de volgende kanttekeningen plaatsen:
¤De IR in Tsjechië wordt georganiseerd door- en onder verantwoordelijkheid van de Tsjechische BSA owners club. De BSA-OC Nederland is geen organisator.
¤De BSA-OC Nederland is slechts betrokken bij het incasseren van inschrijfgelden en het verspreiden van informatie in opdracht van de Tsjechische BSA owners club via de Nederlandse rallycommissaris.
¤De BSA-OC Nederland organiseert geen ritten of evenementen die met de Tsjechische IR samenhangen. Deelnemers worden geacht op eigen verantwoordelijkheid naar de IR af te reizen.
¤ Neem voorzorgsmaatregelen door mondkapjes en desinfecterende gel mee te nemen en zoek de drukte niet op. Houdt afstand.
¤ Ga in geval van ziekte niet naar de rally.
¤Word je tijdens de rally ziek neem zo snel mogelijk contact op met een arts en vermijdt contact met de andere deelnemers.
Met vriendelijke groet,
Peter Lammers, rallysecretaris.
PS: dit bericht is geschreven op basis van de informatie op 30 juni 2020.
135
   5   6   7   8   9