Page 28 - PiledArms 5 2020
P. 28

 AGENDA
 BSA KALENDER 2020
De met een “N” gemerkte evenementen zijn Nederlandse BSA evenementen.
De met een “E” gemerkte evenementen vallen onder de Eenhoorn Federatie. De kalender wordt tevens actueel gehouden op de clubsite www.bsa-oc.com.
 LET OP!
Voor alle ritten en treffens van de BSA-OC is er een extra regel opgesteld. Dat is dat voorinschrijving via de website bsa-oc.com voortaan verplicht is. Bij deze voorinschrijving is het verstrekken van emailadres en telefoonnummer verplicht. Dit heeft natuurlijk redenen want beperkingen en regels willen we eigenlijk zo min mogelijk opleggen. Voor wat betreft de inschrijving: Door dit te doen kunnen we het aantal deelnemers inschatten en eventueel beperken. Dit om 1,5 meter in acht te kunnen houden. Email adres en telefoonnummer wordt gevraagd om bij calamiteiten deze mensen te kunnen benaderen.
 DATUM
23 aug
30 aug/6 sept
4/5/6 sept N 11/12/13 sept N
19 sept N 26 sept N 3 okt N 18 okt N 15 nov E
TOERCOMPETITIE
De toercompetitie is dit jaar vanwege de coronapandemie afgelast
Voor meer informatie over en voor het doorgeven van evenementen kunt u terecht bij de treffencoördinator: Clemens van Dusseldorp: treffencoordinator@bsa-oc.com
De BSA-OC Nederland accepteert geen aansprakelijkheid voor schade, verlies of persoonlijk letsel ten gevolge van deelname aan de door of uit hoofde van de BSA-OC Nederland georganiseerde activiteiten.
EVENEMENT INFORMATIE
Den Dam 2, 5358NZ Huisseling Info: techniekdocent@hotmail.com Peter en Elly Lammers Info: ir-kommissaris@bsa-oc.com afgelast wegens corona Costa del Zeumeren Garderbroekerweg 50, 3781JB Voorthuizen Inschrijving en info alg-sekretaris@bsa-oc.com info: Peter Kampf, petkam001@gmail.com info: marc4takt@gmail.com bestuur Info: Theo Verkaik, theoverkaik@live.nl Onderdelen ruilbeurs, Wormer Klaas Wezel tel 0653825485 Klaas.wezel@gmail.com
Maas&Waalrit (voorheen De Dijkenrit)
Internationale Rally BSA Loutí, Bohemia Tsjechië Webbvorktreffen Septembertreffen
 Veenweide toertocht
Ooievaarsrit
Algemene Leden Vergadering - locatie volgt Najaarsrit
  ALTIJD HET LAATSTE NIEUWS?
Meld je dan even aan voor de digitale nieuwsbrief.
Vlak voor elk BSA evenement krijg je een e-mail met de laatste informatie. Aanmelden kan op www.bsa-oc.com
156

   26   27   28   29   30