Page 19 - PiledArms 5 2020
P. 19

 Maar even terug naar die veredelde garage achter in mijn tuintje. Ik had het huis afgewezen toen mijn Marjan er mee aankwam zetten. “Dat is Nieuw Vennep” had ik bot gezegd en mijn schat droop af. Maar gelukkig deed ze een klein weekje later een tweede poging. Lees nou ff. over die garage!
Tja, ik had alleen een lelijke kawa in een box gezien en Nieuw Vennep. Maar de tweede keer even meer aandacht voor Funda. Jaaaaa!!!
Op naar de makelaar. Een dag
later liepen we door het huis. Het interesseerde me weer niks. Ja leuk, maar nu naar de Garage als het mag. Ik kon mijn ogen niet geloven. Wat een mooie ruimte. 7 bij 7 meter.
Ik kon nergens anders meer aan denken. Slapen werd ook lastig. Het was toen huizencrisis. Hoe raken we ons grote herenhuis kwijt? Gelukkig liep het allemaal snel. Ik kreeg van de eigenaar al een maand voor de overdracht de sleutel. Daardoor konden we al eerder de Garage vullen met BSA’s en verbouwen aan het huis.
De Garage is nu ook museumpje hoor ik van bezoekers en dat is natuurlijk wel leuk.
Dus ben je een keer in de buurt van de Haarlemmermeer, of heb je een probleem met de BSA, kom gezellig langs voor koffie, thee én reparatie aan je BSA!
Frans Hendriks
147


   17   18   19   20   21