Page 11 - PiledArms 3 2020
P. 11

  BIESBOSCHRIT
ZONDAG 14 JUNI UITNODIGING
TOERCOMPETITIE EVENT
     Bron Foto Gerbert Kannekens buitendijk-west.nl
Anders dan de naam doet vermoeden dit keer niet door de Biesbosch zelf maar vanuit Fort Sabina, in een wat zuiderlijk gelegen omgeving. Start deze keer dus niet vanuit Fort Altena, deze keer een kust verdedigingsfort, toen in c.a. 1811 moet de kust hier ergens geweest zijn en wie weet in de toekomst weer. Dit omvangrijke fort met een oppervlakte van maar liefst 12 ha wordt ons vertrekpunt voor weer een BSA tourrit. Vanaf 10.00 uur is iedereen welkom om te beginnen met koffie met wat lekkers. De rit opnieuw ongeveer 80 km voert ditmaal door het Noord-Westelijke deel van Noord-Brabant en zal starten om c.a. 11.00 uur.
Na afloop nog volop gelegenheid om wat na te praten en het fort te bezichtigen.
Adres: Fort Sabina, Fortweg 1, 4794 SC Heijningen
Fort Sabina is vanuit het Noorden het gemakkelijkst te bereiken via de A29 afslag 23, ook voor de niet snelwegberijders kan via de parallelweg aan deze A29 de N217 de oversteek over het water genomen worden, daarna rechtsaf Heijningen volgen of vanaf de snelweg linksaf en
de borden Fort Sabina. Vanuit het zuiden via de A4 of A59, ook dan de afslag 23, of voor de niet snelwegberijders vanaf Heijningen in noordwestelijke richting via Oude Heijningsedijk, links aanhouden Volkerakweg en daarna rechtsaf de Sabinaweg op en aan het eind linksaf naar het Fort. Voor diegene die met de aanhanger komen, er is ook voor de aanhangers ruime parkeergelegenheid.
Mocht je info willen, even bellen naar:
John Bressers 0657710643
Peter Lammers 0622905200
Als Corona geen roet in de uitlaat gooit, tot ziens in een zonnig Brabant op 14 juni
John Bressers en Peter Lammers
 LET OP! Het is niet zeker dat deze
rit doorgaat, wij volgen hierbij de Corona richtlijnen van de overheid. Deze richtlijnen zijn aan verandering onderhevig. Houd de website BSA-OC.com in de gaten en/of meld je daar aan voor de nieuwsbrief voor het laatste nieuws!
75


   9   10   11   12   13