Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Uitnodiging leden ALV

maart 24 @ 12:00 pm - 4:00 pm

Uitnodiging leden ALV van de BSA-OC Nederland op zondag 24 maart 2024.

Het bestuur nodigt graag alle BSA-OC leden uit voor de komende Algemene Ledenvergadering op zondag 24 maart. Deze AlV zal plaatsvinden in zaal De Roskam, Hessenweg 212 in Achterveld.

U bent van harte welkom vanaf 12.00 uur, de vergadering start om 13.00 uur en loopt tot uiterlijk 16.00 uur. Broodjes en koffie/thee zijn om 12.00 uur aanwezig. Zoals gewoonlijk zullen de agenda en stukken beschikbaar zijn op de website van de BSA-OC Nederland, de inlogcode staat in de The Piled Arms die u recent heeft ontvangen. Hierin zijn ook de conceptjaarcijfers 2023 gepubliceerd.

Voor diegene die niet naar de vergadering kunnen komen is er de optie deze ALV digitaal bij te wonen via een teams vergadering. Diegene die graag de vergadering digitaal willen bijwonen dienen zich met een email-adres aan te melden bij de secretaris (alg-sekretaris@bsa-oc.com) tot uiterlijk woensdag 20 maart. Dit in verband met het tijdig verzenden van de uitnodiging per mail. U ontvangt in die mail een link waarmee u op 24 maart een verbinding kunt maken met de teams vergadering op vergaderlocatie. Een goed werkende internetverbinding  thuis is wel van belang (check dat svp vooraf). U hoeft het programma voor teams niet te downloaden op uw computer, u kunt direct via internet een koppeling starten. Wij vragen u om uiterlijk voor 12.50 uur met de link in uw mail een verbinding met ons te maken. U dient zich te kunnen legitimeren als lid van de BSA-OC.

We hopen velen van u te ontmoeten bij deze komende ALV

Het bestuur

Gegevens

Datum:
maart 24
Tijd:
12:00 pm - 4:00 pm
Evenement Categorie:

Locatie

Hessenweg 212, 3791 PN Achterveld
Hessenweg 212
Achterveld, 3791 PN Nederland
+ Google Maps

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

We sturen regelmatig nieuwsbrieven met actuele informatie en aankomende evenementen

De nieuwsbrief is alleen bestemd voor leden van de BSA-OC Nederland.

Je bent succesvol ingeschreven