Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Septembertreffen

september 20 - september 22

Septembertreffen 2024

Het Septembertreffen van de BSA-OC club zal dit jaar plaatsvinden in Barchem in de Achterhoek in Gelderland. Het treffen is van 20 t/m 22 september en is dit keer op camping de Heksenlaak, Zwiepseweg 32, 7244 NA te Barchem.
De camping ligt aan de voet van de Lochemse Berg en de club heeft daar een veld gereserveerd voor tenten, camper of caravan. Er zijn ook huisjes te huur.
Let op: we vragen alle deelnemers eigen bord/bestek/mok/glas mee te nemen om de afvalberg te reduceren

Programma
– Vrijdag 20 september aankomst. Melden bij receptie en BBQ afrekenen. Er is een BSA menu bij snackbar op camping voor €12.50 pp.
– Zaterdagochtend ontbijtservice. Rond 11 uur starten we met de toerrit. We hebben een rit van 100 km door het gebied die onder andere door de Sallantse heuvelrug loopt. We hebben een GPX route ter beschikking. De bedoeling is dat men zelf in kleine groepjes de rit gaat rijden. Zaterdagavond rond 18.00 start de barbecue.
– Zondag 22 september ontbijtservice en vertrek.

Registratie
Meld je aan via de website BSA-OC.COM welke dagen je komt. We horen graag of je ontbijt wilt gebruiken en of je op zaterdagavond deelneemt aan de BBQ (vega of vlees). De BBQ is op zaterdagavond en wordt geregeld via de camping. Kosten zijn €20 pp die je zelf bij aankomst bij de camping kunt afrekenen. Reserveer tijdig svp (voor donderdag 18 september) zodat we het aantal BBQ deelnemer kunnen doorgeven
De plek op de camping dien je zelf te reserveren via de website van de camping https://www.heksenlaak.nl/ onder vermelding van BSA treffen 2024.

Kosten
BSA leden €10 pp
Niet leden BSA club €25 s.v.p. ter plaatse af te rekenen (liefst cash)

Inschrijven september treffen rit

Gegevens

Begin:
september 20
Einde:
september 22
Evenement Categorie:

Locatie

Camping de Heksenlaak
zwiepseweg 32
Barchem, 7244NA Nederland
+ Google Maps

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

We sturen regelmatig nieuwsbrieven met actuele informatie en aankomende evenementen

De nieuwsbrief is alleen bestemd voor leden van de BSA-OC Nederland.

Je bent succesvol ingeschreven