Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Noordertreffen

juni 28 - juni 30

Ook dit keer organiseren Hans de Cock en Stinus Staal, beide B40 rijders, het Noordertreffen.

Begin vorig jaar zijn beide door Anton en Luuk uitgebreid ingelicht omtrent de organisatie van dit treffen. Op donderdag 27 juni beginnen we met de opbouw. Het treffen gaat verder op de wijze zoals menigeen gewend is. Anton en Luuk zijn nooit ver weg en zijn ook dit jaar bereid de organisatoren met raad en daad bij te staan, hun ervaring is zeer welkom. De warme hap, op zaterdagavond, wordt ook dit jaar in samenspraak met Hein van Egmond georganiseerd. Ook zal die avond de muziek weer verzorgd worden door Jelle Blauw. De prijs van de avondeten (foodtruck met Aziatische maaltijden naar keuze/ook vega en kindermenu) en de drankjes worden op locatie bekend gemaakt worden.. Voor het ontbijt wordt een vrijwillige bijdrage op prijs gesteld. Gewoon een paar euro extra in de pot doen. Het kampgeld betalen de deelnemers zelf aan de campingbeheerder. Voor de tarieven, zie de site van de camping.

Dringend verzoek: Als je van plan bent te komen, meld je dan aan. We gaan er van uit dat je meedoet met avondeten tenzij je aangeeft niet mee te willen doen. Geef ook even aan als je vegetarisch wilt eten of dieetwensen hebt. Aanmelden kan via de BSA-club site of onderstaande e-mail adres van Hans.
Extra verzoek: Breng ook je eigen bord, bestek, mok en beker/glas mee om afval te verminderen

Programma
Vrijdag: Aankomst. Mag ook zaterdagochtend of eerder. Eten kan een ieder zelf regelen. Een delegatie zal waarschijnlijk gaan eten in café Willibrord te Kloosterburen. ’s Avonds kampvuur in de traditionele wasmachinetrommels.
Zaterdag: Vanaf 08.30 koffie en ontbijtservice.
13.00 uur: Start van de toertocht. We zoeken weer een leuke route. Op de terugweg naar Lauwersoog voor het bekende visje.
18.30 uur: Foodtruck met Aziatische maaltijden. Tijdens eten en avond kampvuur en muziek (Jelle Blauw)
Zondag: Vanaf 08.30 koffie en ontbijtservice. 11.00 uur nog een kort ritje naar Noordpolderzijl voor de liefhebbers.
Als je zelf geen tent, caravan of camper hebt informeer dan even bij de camping beheerder naar de overnachtingsmogelijkheden. Maar de camping heeft het aantal te verhuren slaapplaatsen in caravans begin 2023 sterk verminderd. Je kunt ook overnachten in Pieterburen in het hotel. Daarnaast zijn er in het dorp en omgeving ook een B&B-adressen. Let op bij aanmelden camping krijg je standaard “vol”, maar er is genoeg plek, de BSA club heeft voldoende plekken gereserveerd.

Adres: Camping Boet’n Toen, Hoofdstraat 68 te Pieterburen.
Telefoon: van de camping: 06-57022690. Email: info@campingboetntoen.nl

Organisatie: Hans de Cock: 06-15560282 e-mail: communicatie@bsa-oc.com
Stinus Staal: 06-55766838 e-mail s.staal57@gmail.com

Inschrijven noordertreffen rit

Gegevens

Begin:
juni 28
Einde:
juni 30
Evenement Categorie:

Locatie

Camping Boetn toen
Hoofdweg 76A
Pieterburen, 9968 AG Nederland
+ Google Maps

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

We sturen regelmatig nieuwsbrieven met actuele informatie en aankomende evenementen

De nieuwsbrief is alleen bestemd voor leden van de BSA-OC Nederland.

Je bent succesvol ingeschreven