Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Noordertreffen

01/07/2022 - 03/07/2022

Uitnodiging voor het  BSA Noordertreffen te  Pieterburen vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 juli  2022.

Deze keer organiseren  Luuk, Margreet, Anton en Anneke het treffen voor de 25e keer. We maken  een draaiboek van de organisatie zodat het in de komende jaren gemakkelijker wordt het treffen  te organiseren.  Wat het ook gemakkelijker maakt is dat we er toe overgegaan zijn tafels, banken en koelkasten te huren.  Het gehuurde spul wordt donderdag  gebracht zodat we dan kunnen beginnen met de opbouw.  In de afgelopen tijd zijn er wel wat veranderingen geweest.  De brandhout leverancier is gestopt en we hebben een andere moeten zoeken. De slager uit ons dorp is ook van eigenaar veranderd en we hebben nu een slager gevonden in de buurt van Pieterburen die alles brengt en ook weer ophaalt. Scheelt een boel werk. Wat ook is veranderd zijn de prijzen. Voor de BBQ moeten we €15 vragen. Voor bier en wijn houden we het op €1,00. Voor het ontbijt wordt een vrijwillige bijdrage op prijs gesteld. Gewoon een paar euro extra in de pot doen. Het kampgeld betalen de deelnemers zelf aan de campingbeheerder. Voor de tarieven, zie de site van de camping.

Dringend verzoek:  Als je van plan bent te komen, meld je dan aan. We gaan er van uit dat je meedoet met de BBQ tenzij je aangeeft daar niet bij aanwezig te zijn.  Aanmelden kan via de BSA club site of onderstaande e-mail adressen van Luuk of  Anton.    

Programma

Vrijdag: Aankomst. Mag ook zaterdagochtend of eerder. Voor degenen die mee willen, gaan we ergens uit eten.  Dat wordt waarschijnlijk café  Willibrord te Kloosterburen.  Vervoer wordt ter plekke geregeld. ’s Avonds kampvuur in de wasmachinetrommels.  

Zaterdag:  Vanaf 08.30 koffie en ontbijtservice. Peter en Elly Lammers zorgen voor de catering!

13.00 uur: Start van de toertocht.  We zoeken weer een leuke route.   Op de terugweg naar Lauwersoog voor het bekende visje.  

19.00 uur: Eenvoudige barbecue.  Na de barbecue, kampvuur en muziek (Jelle Blauw).

Zondag: vanaf 08.30 koffie en ontbijtservice.

11.00 uur nog een kort ritje naar Noordpolderzijl.

Als je zelf geen tent, caravan of camper hebt informeer dan even bij de camping beheerder naar de overnachtingsmogelijkheden.  Maar de camping heeft het aantal te verhuren slaapplaatsen in caravans verminderd. De meeste oude caravans die hiervoor werden gebruikt zijn opgeruimd. Maar er is In Pieterburens een hotel en  er zijn B&B  adressen.  

Adres: Camping  Boet’n Toen, Hoofdstraat 68 te Pieterburen.
Telefoon: van de camping:  06-57022690. Email:  info@campingboetntoen.nl

Organisatie:                                                                                                                                                            Luuk en Margreet van der Meer: 0594-212782 of 06-30510403  e-mail lmvdmeer@ziggo.nl           Anton en Anneke Dam: 0594-213744 of 06-25095852 e-mail ajdam@ziggo.nl

Inschrijven Noordertreffen

Gegevens

Begin:
01/07/2022
Einde:
03/07/2022
Evenement Categorie:

Organisator

Anton Dam
E-mail
ajdam@ziggo.nl

Locatie

Camping Boetn toen
Hoofdweg 76A
Pieterburen, 9968 AG Nederland
+ Google Maps

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

We sturen regelmatig nieuwsbrieven met actuele informatie en aankomende evenementen

De nieuwsbrief is alleen bestemd voor leden van de BSA-OC Nederland.

Je bent succesvol ingeschreven