Selecteer een pagina

Beste motorliefhebber,
Dit jaar organiseren wij voor de 16de keer onze internationale Zuidlimburgse Heuvel Run. Elk jaar ontvangen wij motorliefhebbers van oldtimers uit alle windstreken, niet alleen uit Nederland maar ook uit Engeland, België, Duitsland. Allemaal hebben ze dezelfde hobby namelijk de liefde voor oude motorrijwielen van vóór 1966.
Het treffen vindt plaats van vrijdag 8 juni tot en met zondag 10 juni in Ulestraten. (vlak bij Maastricht). U kunt zich inschrijven voor het hele weekend, voor een enkele dag, of voor één of meer ritten.
Elke dag zijn er activiteiten. Op vrijdagmorgen maken we een wandeling in de regio Maastricht en op vrijdagmiddag organiseren we een korte verrassingsrit met een bezoek aan een interessante plek. Op zaterdag rijden we een lange tourtocht en op zondag rijden we een korte tocht.
De verrassingsrit en de zaterdagrit worden gereden volgens het Follow-up systeem, bij de zondagrit maken we gebruik van bordjes (bolletje, vierkant en driehoek).
We rijden door de Zuidlimburgse heuvels maar meestal maken we ook een uitstapje naar België of Duitsland.
Natuurlijk wordt u onderweg goed verzorgd. Op één of twee pauzeplaatsen krijgt u iets aangeboden in de vorm van drank en/of spijs. Dit is bij de prijs van de rit inbegrepen.
Op zaterdag- en zondagochtend is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een ontbijtbuffet en op zaterdagavond kunt u kiezen voor een warme maaltijd.
Bij onze locatie is een groot kampeerterrein. Hier kunt u de tent opzetten of een caravan plaatsen. Uiteraard is het ook mogelijk om een hotelletje in de omgeving te boeken.
Kortom iedereen kan zijn eigen programma samenstellen.
Wij stellen het zeer op prijs als u de datum van onze Zuidlimburgse Heuvelrun noteert in uw clubblad en/of doorgeeft aan de leden van uw vereniging. Het zou fantastisch zijn als uw leden zich opgeven voor ons treffen. Immers hoe meer deelnemers hoe meer vreugd!
Wij verheugen ons op uw komst!