Header

Nieuwsbrief van de BSA Owners Club Nederland

---

 Veenweide Toertocht

 Na 28 jaar bezit, 16 jaar onderdelen zoeken en een jaar sleutelen is het M20 blok in mijn Wegenwachtmotor eindelijk door het orginele GM 33 blok vervangen. Graag wil ik je uitnodigen om op zaterdag 27 september de Veen-Weide tourtocht te rijden. De start is weer zoals van ouds in het AC restaurant in Bodegraven. Het restaurant ligt naast de A12.

De start is om 11.00 uur, vanaf 10.00 uur is er gelegenheid om een bakkie koffie te drinken. De bedoeling is om door het mooie Zuid-Hollandse landschap een klein tour tochtje te rijden. Maximaal 1,5 uur en te eindigen in Woerden op het Veteranen treffen.

Vanuit Woerden is er een gelegenheid om op eigen gelegenheid mee te doen met de Kaasrit.Op het Veteranentreffen komen honderden klassieke en veteraan motoren  en brommers van praktisch alle merken. Kortom een festijn wat je als motor liefhebber niet missen mag.

Voor meer informatie zie http://www.nationaalveteraantreffen.com/evenement.html 

Graag tot dan,

Groet,Peter Kampf
petkam001@gmail.com

0172-234129.

Deze toertocht doet niet meer voor toercompetitie is helaas te laat aangemeld.

---
Septembertreffen 2014

Septembertreffen 2014

Het Septembertreffen 2014 was zonovergoten, oergezellig en goed bezocht. Jan Papendrecht heeft met 'de toerstop'  een mooie locatie gevonden en ook nog eens een prachtige rit uitgezet door het mooie Limburgse land. Fantastisch georganiseerd, Jan! De veldkeuken werd het hele weekend met veel elan bestierd door René Hendriks. Het liep allemaal op rolletjes! Chapeau! Foto's zullen de komende dagen op …

Lees verder