Header
---

Busreis naar Classic Motorcycle Show 2019 in Stafford
26 april 2019 @ 18:00 - 29 april 2019

De Stichting Eenhoornfederatie neemt opnieuw het initiatief voor een busreis naar de Classic Motorcycle Show in Stafford, Engeland. De beurs vindt nu plaats op zaterdag 27 en zondag 28 april 2019. De opzet is in grote lijnen gelijk aan die van 2017. De ligging van het hotel (overnachting zaterdag op zondag) is gunstiger, met meer voorzieningen in de nabijheid.

Het reisschema is als volgt:
Vrijdag 26 april: omstreeks 18.00 uur opstappen bij De Meern, of om 19.15 uur bij Vlaardingen. Aankomst terminal Stena Line, Hoek van Holland: 20.00 uur. Wie daaraan de voorkeur geeft kan op eigen gelegenheid naar Hoek van Holland komen (uiterlijk om 20.00 uur). Inchecken en overvaren.
Zaterdag 27 april: ontschepen (omstreeks 8.00 uur) en direct met de bus naar Stafford. Beursbezoek tot 18.00 uur, daarna naar het hotel. Inchecken.
Zondag 28 april: Ontbijt in het hotel en (voor wie dat wil) opnieuw naar de beurs. In de loop van de middag (tijdstip nader te bepalen) vertrekt de bus vanaf de beurs via het hotel terug naar Harwich. Inschepen rond 21.00 uur en overvaren.
Maandag 29 april: ontschepen Hoek van Holland en terug via Vlaardingen naar De Meern. Aankomst daar: circa 9.00 uur.

Meer info, klik hier

---

Brandstof en Oldtimers

      FEHAC Commissie Duurzaamheid neemt vervuiling door oldtimers serieus  Schonere brandstof kunnen tanken in oldtimers en luchtkwaliteit zijn bij de FEHAC Commissie Duurzaamheid belangrijk thema’s. Ook oldtimersbezitters moeten weten wat zij kunnen bijdragen aan verbetering van de luchtkwaliteit in steden en op het platteland. Daarbij komt nog dat de motoren van klassieke voertuigen nog meer ethanol in benzine slecht verdragen en schade kunnen oplopen. Hoog tijd dus om eens op een …

Lees verder