Header

23E NOORDERTREFFEN TE PIETERBUREN

6-8 JULI 2018

De camping is weer geopend. Wij zijn er onlangs nog even geweest.  De beheerders, Andre en Fokje zien ons weer graag komen. Zij zijn dit jaar voor het laatst beheerder.  De eigenaar van de camping wil deze verkopen. Wie de nieuwe eigenaar wordt is nog onzeker. Het is dus de vraag of we op de zelfde manier door kunnen gaan.   Jelle Blauw komt zaterdag avond. Maar even zien wie en wat hij mee neemt.


Programma

Vrijdag: Aankomst. Mag ook zaterdagochtend of eerder. Voor degenen die mee willen, gaan we ergens uit eten.  Dat wordt waarschijnlijk café  Willibrord te Kloosterburen.  Vervoer wordt ter plekke geregeld. ’s Avonds kampvuur in de wasmachinetrommels. 

Zaterdag:  Vanaf 08.30 koffie en ontbijtservice in de grote partytent.
13.00 uur: Start van de toertocht.  We zoeken weer een leuke route. Op de terugweg naar Lauwersoog voor het bekende visje. 19.00 uur: Eenvoudige barbecue.  Opgaaf voor de barbecue kan nog tot zaterdag 12.00 uur, maar liefst op vrijdag of eerder.  Na de barbecue, kampvuur en muziek.


Zondag: vanaf 08.30 koffie en ontbijtservice. 11.00 uur nog een kort ritje naar Noordpolderzijl
Voor degenen die geen tent of caravan meenemen zijn er op de camping  slaapplaatsen beschikbaar in caravans. Er zijn ook twee trekkershutten. Van te voren reserveren bij de campingbeheerder, Fokje Staal, 06-12855258.
Verder is er een hotel en er zijn bed en breakfast gelegenheden. VVV Pieterburen kan hierover nadere informatie verschaffen.


Adres: Camping  Boet’n Toen, Hoofdstraat 68 te Pieterburen. Telefoon van de camping:  06-57022690. Email:  info@campingboetntoen.nl
Organisatie:
Luuk en Margreet van der Meer:
0594-212782 of 06-30510403
Anton en Anneke Dam: 0594-213744 of
06-25095852 e-mail ajdam@ziggo.nl

---

UITNODIGING BSA-OC SEPTEMBERTREFFEN

31 AUGUSTUS T/M 2 SEPTEMBER 2018

Dit jaar gaan we naar de Achterhoek voor het Septembertreffen. We zijn dan te gast bij Motorcamping ‘bij het Vuur’. Op zaterdag gaan we hier een mooie rit rijden, door de Achterhoek. Aan de overkant van de camping loop je zo een prachtig natuurgebied in waar je een heerlijke wandeling kunt maken.

PROGRAMMA:

Vrijdagmiddag:
•    Aankomst
•    s’Avonds Chinees  (vooraf opgeven)

Zaterdag
•    Ontbijt
•    Toerrit door de Achterhoek
•    Gratis BBQ (vooraf opgeven) met muziek en kampvuur

Zondag
•   Ontbijt en vertrek

Contact via:
alg-sekretaris@bsa-oc.com
MOTORCAMPING BIJ HET VUUR Grobbenweg 3, 7136KM Zieuwent
Meer info op motorcampingbijhetvuur.nl
Voor wie een tentje niet ziet zitten:
De camping verhuurt een paar caravans, wel even zelf regelen!
Email: info@motorcampingbijhetvuur.nl

BELANGRIJK:
Wij vinden het erg prettig als je vooraf inschrijft i.v.m. het bestellen van het ontbijt
Klik hier om in te schrijven

---